Home
Nagelstyling
Opleiding/Cursus
FM Parfum
Parfum voor Dames
Parfum voor Heren
Overige producten
Make-up
Kinderfeestje
Prijzen
Slideshow nagels
Gastenboek
Contactformulier
Links
Webshop

FM GROUP is een bedrijf dat actief is in relatiemarketing. De missie van FM GROUP is om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, en direct bij de klant te leveren – en zo de traditionele verkoopkanalen te omzeilen.

De paradepaardjes van de FM GROUP producten zijn de FM Federico Mahora parfums en eau de parfums, producten van hoogstaande kwaliteit, gemaakt in samenwerking met Perfand en Drom Fragrances. Het merk ‘FM Federico Mahora’ omvat eveneens producten zoals body lotions, douchegels, aftershaves, crèmes, scheerschuim, haarparfum en andere geparfumeerde cosmetica – een logische aanvulling bij de parfums, eau de parfums en de huidverzorgingsproducten zoals de SKIN LAB en de SPA SENSES reeksen.

De FM parfums zijn verkrijgbaar via ons en kunnen allemaal uitgetest worden. Hiervoor hebben wij een test map tot onze beschikking met ruim 150 verschillende dames- en herengeuren.

Wij laten u graag kennismaken met de fantastische parfums van FM, wij organiseren graag voor u een parfumparty samen met uw familie, vrienden, kennissen of buren waarbij wij u uitgebreid kennis laten maken met alle parfums. Parfums testen als onderdeel van een bedrijfs- of personeelsfeest behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk dat u zelf de map meeneemt naar huis zodat u in alle rust thuis kunt uittesten om zodoende een keuze te maken voor de parfum die u het lekkerst vindt!

Wij zijn sinds 2009 distributeur van FM.

U kunt nu direct online bestellen in onze nieuwe webshop!

Kijk voor meer informatie op:

www.fmgroup.nl

www.drom.com

Manicure & Nagelstudio Caroline Hakvoort  | carolinehakvoort@live.nl