Home
Nagelstyling
Opleiding/Cursus
FM Parfum
Make-up
Kinderfeestje
Prijzen
Slideshow nagels
Gastenboek
Contactformulier
Links
Webshop

 

Als distributeur van de make-up lijn ´Golden Rose` kunt u bij mij terecht voor een uitgebreid assortiment make-up producten.

Naast de verkoop van deze producten kunt u deze ook vrijblijvend uitproberen waarbij ik u graag adviseer zodat u tevreden bent over uw eventuele aankoop.

Ook geef ik make-up workshops die volledig worden aangepast aan de wens van de klant.

 

De producten van ´Golden Rose Cosmetics´ onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking.

Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Met trots melden wij dat de producten van Golden Rose Cosmetics zeer aangenaam zijn bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt.

Al deze facetten hebben ervoor gezorgd voor tevreden relaties in 63 landen. Golden Rose Cosmetics is in januari 2007 ontdekt in Nederland en België en is een exclusief merk voor de schoonheidsbranche en visagie.

Voor meer informatie over de Golden-Rose producten:

www.golden-rose.nl

Manicure & Nagelstudio Caroline Hakvoort  | carolinehakvoort@live.nl