Home
Nagelstyling
Opleiding/Cursus
FM Parfum
Make-up
Kinderfeestje
Prijzen
Slideshow nagels
Gastenboek
Contactformulier
Links
Webshop

Gelnagels
Gelnagels worden (de naam zegt het al) gemaakt van een gel en uitgehard onder een uv-lamp. Ook met gelnagels is het mogelijk om "french manicure" nagels te maken. Gelnagels zijn over het algemeen iets flexibeler dan acrylnagels. Om uw nagels te verlengen worden tips of sjablonen gebruikt.

Design nagels/Nail-art
Design nagels zijn het handmatig artistiek versieren en creëren van kunstnagels door gebruik te maken van een veelvoud aan technieken en materialen. De kunstnagels zullen uniek zijn. Bij Nail-art wordt gewerkt met verschillende kleuren verf en/of glitter gels. Hiermee kunnen diverse prints gezet worden.

De nabehandeling
Bij kunstnagels moet je er rekening mee houden dat om de drie a vier weken een "retouch" ofwel nabehandeling moet worden toegepast. Dit komt doordat de nagels onder de kunstnagels doorgroeien. Bij een nabehandeling wordt de nagel eerst dunner gevijld en wordt daarna weer opgebouwd.

Nagelbijters
Voor klanten die nagels bijten is er uiteraard ook de mogelijkheid om hier vanaf te kunnen komen en kunstnagels te nemen. Er wordt dan met acryl of gel een versteviging/verlenging gemaakt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een arrangement omdat dit traject meerdere weken en bezoeken in beslag neemt.

Manicure
Een verzorgende behandeling waardoor de handen fluweelzacht zullen aanvoelen en de natuurlijke nagels er bovendien sterker van worden. Bij een manicurebehandeling worden de nagels gevijld, vliesjes verwijderd, gepolijst en/of gelakt. Tevens kan er gekozen worden voor een scrub, masker of een massagebehandeling.

Manicure & Nagelstudio Caroline Hakvoort  | carolinehakvoort@live.nl